7 Şubat 2013 Perşembe

Arka Sokaklar Masalı...

Bir varmış bir yokmuş, Azime isminde biri varmış. Öğretmenmiş bu kişi.. Bir gün okuldan çıkmış, durağa doğru yürüyormuş. Düşünceli düşünceli yürürken önünden 2 adam koşuvermiş hızlıca, hemen sola dönmüşler. Azime daha ne oluyor demeden bir fren sesi duymuş, ardından da birine çarpma sesi. Kaza mı oldu diye telaşla sol tarafına bakmış ki, işte olanlar o an olmuş. Sağ taraftan bir ses "hanımefendi , devam edin kayıttayız" demiş. Azime de sonradan çakmış, Arka Sokaklar dizisinin çekiminin içine düştüğünü. Meğersem önünden koşanlar da Hüsnü ile Mesut'muş.

Gel zaman git zaman, Azime bu olayı sevdiklerine anlatmış gülmekten yerlere yata yata. Bir gün ablasından telefon gelmiş, Tv'de arka sokaklar açıktı bahsettiğin sahneyi gördüm diye. Azime hemen merak etmiş, açmış internetten izlemiş o bölümü. Bir de ne görsün kendisinden bir parça da yok mu o sahnede?




Şimdi sevdiklerine görüntüleri de göstererek daha da bi eğlenir olmuş bu rezil durumuna...
Sonunda gökten 3 elma düşmüş, biri Azime'nin, biri Öyküsünün, biri de blogger arkadaşlarının başına...

Not: Üstteki fotoğrafta beyaz montlu kişiyim, sadece bacaklarım çıkmış. Alttaki fotoğrafta da tam taksinin yanındayım. Burada da sadece kafam görünüyor..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İşte ben...

Fotoğrafım
İstanbul, Türkiye
Benden merhaba.. 30 yaşlarında okumayı, gezmeyi, eğlenmeyi seven bir öğretmenim. Bir de 3,5 yaşında hayatımın Öykü'süne sahibim. Blogumda güzel vakit geçirmeniz dileğiyle...