8 Ocak 2013 Salı

İlk Çarpı işim...

Sevgili neşeli oyuncakların blogunda gezerken gördüm bu etamin işlemesini.. Çok beğendim, hemen ben de yapayım , denemekten ne kaybederim dedim. Elime etamin almışlığm yok bugüne kadar, olsun şansımı bi deneyim mantığıyla annemi arayıp etamin kumaşı aldırdıım. Sonra da gidip iplerini aldım kendim ve başladım işlemeye...
Ablamların evinde işlemeye başladığım için yeğenim Efe teyze benim olsun mu dedi, her ne kadar ne yapacağını bilmese de seni mi kırıcam oğlum diyerek onun için yaptım bu işlemeyi. Yanındaki ağaçları da onun yönlendirmesiyle yaptım. Hediye paketleri de istedi de oğlum dur onu aklımdan çıkaramam diyerek geçiştirdim.
Oğluşuma özel olduğu belli olsun diye altına bir de adını işledim. Oldu da bitti.. Ablama teslim ettim, o da bir çerçevenin içine koyup Efe'min odasına asacak.
 Nasıl olmuş sizce???

Neşeli oyuncaklar bu etamini bir yastığın üstüne dikmiş, çok güzel olmuş . Ona da bakmak isterseniz tık tık...

8 yorum:

  1. Çok güzel olmuş,ellerine sağlık,Efe de ,annesi de çok sevinmiştir:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, Şimdi de sırada moriçemin yaptığı Charlie Chaplin var. Bakalım becerebilecek miyim?

      Sil
  2. Çok güzel olmuş canım.Ellerine sağlık.Benimkinden çok az bi farkla küçük olmuş sanırım.Ağaçlar da çok hoş olmuş.Ben de bir şey yapınca yeğenim Berke hemen kapıyor elimden.Sende de durum aynı demek ki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kızım için de bir şeyler işlemek istiyorum ama daha önce ne için işlediğimi bulmalıyım :))

      Sil
    2. Aynen bende de öyle oluyor.Bir model görünce hemen işlemeye başlıyorum ama sonra kara kara düşünüyorum ne yapsam diye.

      Sil
    3. Neyse bir yapayım da sonra uydururum artık :))

      Sil
  3. Harika olmuş canım ellerine sağlık, Efe'ye süper bir hediye olmuş;)

    YanıtlaSil

İşte ben...

Fotoğrafım
İstanbul, Türkiye
Benden merhaba.. 30 yaşlarında okumayı, gezmeyi, eğlenmeyi seven bir öğretmenim. Bir de 3,5 yaşında hayatımın Öykü'süne sahibim. Blogumda güzel vakit geçirmeniz dileğiyle...