16 Ekim 2012 Salı

Yorgunluk...

Aman Allah'ım bendeki yorgunluk neyin nesi böyle? Pazar günü okula gittim sabahtan açık lise için. Öğle 2de bitti işim, oradan Ömer'imin işine gittim ve anca akşama eve döndük. Dün yine okula gittim, sonra 3 gibi eve geldim, az dinlendim hazırlanıp Viaporta gittik, Öykü hanımcım için bayramlık almaya. Gezdik gezdik bi şey bulamadk eve döndük :((Bugün önce okula gittim, sonra anneme uğradım, sonra da bi öğrencimin işyerine koordinatörlüğe gittim. Eve geldim yarım saat oturdum, sonra Optimum Avm'ye gittik yine bayramlık bakmaktı amacımız. Bi kaç parça bi şey aldım ama, gönlümce süslü püslü bir elbise bulamadım. Artık bi de Meydan Avm'ye bakıcam ama yarın değil. Takatim kalmadı. Herhalde perşembe ya da cuma gidicem oraya da...

Son durumum budur...

10 yorum:

  1. :) Allah yorgunluğun da böylesini versin canım ya. ya sen nasıl bulamadın öyküye bi şey. ortalık kız çocuk kıyafeti kaynıyo valla:)) mesela ben bayramlık almaya bile kalkışmıyorum bizim sıpalara, beğenemiyorum ki hiç bir şey. erkeklere göre bir şey yok valla:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kız elbisesi çok ama bayrama özel bi şeyler arıyorum. Bayram çocuğu olsun istiyorum kızımın. Ama dediğinde çok haklısın, bi arkadaşımın oğlu için hediye bakacaktım, çok renksizdi erkek kıyafetleri :))

      Sil
  2. bendeki başka bir yorgunluk sanırım bayram üstü ev bir güzel boya badana olduda temizliğin altından kaklmaya çalışıyorum:))ALLAH yardımcınız olsun inş ,bloğumda baktüsüme yaptığınız yorumu geç gördüm daha doğrusu gözümden kaçmış çok özür diliyorum cevapladım asime hanım:))selamlar sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bayram temizliğine henüz başlamadım. Bugün ve cumartesi ağırlıklı yapıcam . 2 boş günüm var bayrama kadar. Arefede de genel temizlik ve tatlılar :))

      Sil
  3. Kolay gelsin...Viaport deyince bi durdum, bu öğlen yemek için ordaydık biz de:) Umarım istenen eeeen güzel kıyafet bulunur tez zamanda!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de umarım... En kısa zamanda en cici kıyafeti bulmayı umut ediyorum

      Sil
  4. :(Çocuklar anlayınca bayramlıktan seçim de zor oluyordur herhalde,hele kız çocuğu:)Biz ne giydirsek sesi çıkmıyor henüz:))Kolay gelsin,umarım een süslü elbiseyi bulursunuz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki çok zor oluyor Tubacım ya, eskiden ayına göre alıyorduk kıyafeti. 2 gündür kıyafetleri Öykü'ye deneticem diye ter döküyorum :))Bi kolunu uzatmıyo, bi ayağını :))Zaten her 2 mağazadan sonra annneee benim çişim geldi olayları :)

      Sil
  5. En süslü elbise sizin olsun inşallah canım:)

    YanıtlaSil

İşte ben...

Fotoğrafım
İstanbul, Türkiye
Benden merhaba.. 30 yaşlarında okumayı, gezmeyi, eğlenmeyi seven bir öğretmenim. Bir de 3,5 yaşında hayatımın Öykü'süne sahibim. Blogumda güzel vakit geçirmeniz dileğiyle...