8 Ekim 2012 Pazartesi

Öykü'me yaptığım tütü etek...

Bir blogda rastladım tütü etek yapımına. Baktım ki çok kolaymış, ben de kızıma yaparım dedim. Tabi ilk olarak hangi renk tül bulduysam ondan yaptım, dolayısıyla kırmızı beyaz oldu. Gerçi milli bayramlarımızda bugüne kadar kırmızı beyaz etek alıyordum, şimdi tütüsünü giyer bi müddet :)) İlk yaptığım için hevesle yaptım ve eksiklerim oldu, bi sonraki daha güzel olacak eminim...Şimdi sırada pembe ve tonlarında tül bulma var :))

Bazı durumlarda Öykü'yle fotoğraf çektirmek benim için ızdırap oluyor. Burada da öyle oldu. Zorla çektim fotosunu.10 tane çektim bi bu biraz düzgün çıktı.


 Eteğimiz bu şekilde, gerçi altı yamuk gibi görünüyor ama aslında yamuk değil, sadece beyaz tüller biraz toplanmış, ondan öyle görünüyor. 

Neyse ellerime sağlık!...

10 yorum:

  1. Çok güzel olmuş,bir daha yaparsan yapım aşamalarıyla birlikte anlatır mısın?Hediye olarak filan yapılabilir,çok tatlı:)Güzel Öykü'ye de çok yakışmış:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir daha yapacağım kesin canım, o zaman anlatırım aşamalarıyla birlikte. Hem kolay, hem de maliyeti az bi etek oldu:)) Teşekkür ederiz Öykü de çok sevdi eteğini..

      Sil
  2. Ellerine sağlık, ben de yeğenime yapmayı planlıyorum, bayramda hediye edeceğim. Beli nasıl görünecek diye tereddütlerim vardı, seninki çok güzel durmuş;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. Beli güzel oluyor, benim biraz daha tül alıp ekleme yapmam lazım, onun dışında bi eksiği kalmadı.

      Sil
  3. Ayy yerim ben öyküyü de eteğinide :)) çok güzel olmuş ama bence bir dahiakinin boyunu biraz daha kısa tut:)) öpüyorum ikinizi de:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boyunu kısa tutamam canım, caiz değil :)) Şaka bi yana ilk yaparken bilemedim boyunun nasıl görüneceğni, sonradan biraz kısaltmama rağmen bu kadar oldu anca...

      Sil
  4. çok güzel olmuş canım...
    niye öyle diyorsun bak nasılda masum bakmış bu şeker...
    güle güle kullansın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar


    1. Teşekkür ederim canım, masum durmaktan öte artık çek de bitsin anne duruşu bu:))

      Sil
  5. çok güzel olmuş ellerinize sağlık... bir de foto çekilmeyi sevmeyen bir çocuk da benimki çok zor yakalıyorum :( blogunuzu yeni izlemeye aldım. ben de beklerim... sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.. Ben de alıyorum takibime sizin blogunuzu... Bizden de size sevgiler :)

      Sil

İşte ben...

Fotoğrafım
İstanbul, Türkiye
Benden merhaba.. 30 yaşlarında okumayı, gezmeyi, eğlenmeyi seven bir öğretmenim. Bir de 3,5 yaşında hayatımın Öykü'süne sahibim. Blogumda güzel vakit geçirmeniz dileğiyle...