17 Ekim 2012 Çarşamba

Bardaktan kalemlik yapmaca :))

Bu iki bardak dün akşama kadar Mc Donalds'ta milk shake bardağıydı. Dün sahipleri ben oldum. İçindekini bi güzel mideye indirdikten sonra (tabi bu arada Öykücüm anne seninki çok güzelmiş, ben ondan az daha içiyim, biraz daha içiyim modundaydı :)) acaba kalemlik yapabilir miyim bunlardan diye düşündüm. Dünya kadar kalemim var ve konsolumun çekmecesinde hem çok yer kaplıyordu hem de boşuna dağınıkmış gibi gösteriyordu.

Bugün başladım denemeye, önce boyadım sonra üstüne sticker yapıştırdım. Olmadı... Çünkü stickerların kenarları havada kaldı...

Sonra stickerları çıkardım, peçete dekopaj yapayım dedim, peçetem yırtıldı :))

Sonra onu da söktüm, Öykü'mün simli uhuları geldi aklıma birini onunla değerlendirdim, tabi ne yapacağımı tam bilmeden yaptığımdan yamuk yumuk oldu biraz:)) Boncuk boyayla da bi kaç noktacık yerleştirdim. birinci bardağım böyle bitti..

Ablam görünce bu bardağı, pek sevimli olmuş bana da yapsana dedi. Ona da başka bi çalışma yaptım. Boyadım yine bardağı...Geçen gün sticker almıştım, renkli fotokopisini çektirmiştim. Dekopaj tutkalıyla bardağın üstüne gelişigüzel bunları yapıştırdım, sonra yine boncuk boyasıyla kırmızı noktaları ekledim. Ablamın kalemliği daha sevimli oldu sanki di mi :))

Bi sonraki milkshake bardağında kendime daha güzelini yapıcam artık :)

2 yorum:

İşte ben...

Fotoğrafım
İstanbul, Türkiye
Benden merhaba.. 30 yaşlarında okumayı, gezmeyi, eğlenmeyi seven bir öğretmenim. Bir de 3,5 yaşında hayatımın Öykü'süne sahibim. Blogumda güzel vakit geçirmeniz dileğiyle...