16 Kasım 2012 Cuma

Dikkat Bebek Var! - Film

Bu akşam bi film izleyelim bari diyince, eşim bu filmi almış gelmiş iş çıkışı. Aslında hiç bir fikrimiz yoktu film hakkında ama... 2012 Mayıs ayında gösterimdeymiş, o zamanlar hiç de dikkatimi çekmemiş...Boş vaktiniz bolsa, yapacak bir şeyiniz yoksa, başka bir film de yoksa elinizde izlenebilir. Ama özellikle şu filmi bi oturup pür dikkat izliyim demek için birazcık vasat bence :)

                                 

Filmde bebeklerin ve bebek beklemenin zorluklarından bahsedilmiş. Birbirinden bağımsız olarak 5 çiftin hayatından kesitler sunuyor. 

       

Resimde görünen en soldaki kadının 2 yıl uğraştıktan sonra hamile kalıyor, devamlı uyku, yorgunluk, halsizlik durumunda. Ve hamile olmak tamamen ışıltılardan ibaret değili savunuyor.
Yanındaki Cameron Diaz meşhur biri. Daha hamile olduğunu bilmeden dans yarışmasına katılmış. Final gününde son dansını yapıyor, birinci oluyorlar ve aldığı kupanın içine kusarak hamilelik serüveni başlıyor.
Jennifer Lopez birçok tedavi ve tüp bebek denemelerinden sonra çocuk sahibi olamıyor. O da en sonunda evlatlık almaya karar veriyor.
En sağdaki bayan ise süper bir hamilelik geçiriyor, herşey tam tıkırında. Kıskandıracak derecede, hem ikiz bebeklere hamile, hem de eskisinden bile enerjik  :)
Bi de bu fotoğrafta olmayan ama en üstteki fotoğrafta olan esmer bi kadın var. O da sevgilisinden hamile kalıyor, ilk zamanlar şaşırsalar da kabul ediyorlar durumu...Ama :(((

  
Bi de bu çocukların babaları var tabi ki filmde, ve onlar her cumartesi buluşup çocuklarını bu büyük parkta gezdiriyorlar. Babaların rahatlığı, becerikliliği görülmeye değer :))

Benden bu kadar. İzleyip izlememek size kalmış artık ...

4 yorum:

  1. eğlenceli bir filme benziyor..fırsat bulabilir miyim :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bi an, bi şekilde fırsat yaratabilirsin sanki. Yiğit uyuyorken bir kaç parçaya bölerek izlersin :))

      Sil
  2. Çok beğendim bu filmin konusunu canım,çok sağol:)

    YanıtlaSil

İşte ben...

Fotoğrafım
İstanbul, Türkiye
Benden merhaba.. 30 yaşlarında okumayı, gezmeyi, eğlenmeyi seven bir öğretmenim. Bir de 3,5 yaşında hayatımın Öykü'süne sahibim. Blogumda güzel vakit geçirmeniz dileğiyle...