23 Eylül 2012 Pazar

Romantik Komedi

Romantik Komedi filmlerini izlemeyi çok severim. Bu da bizden bir romantik komedi. Adı üstünde zaten....

Film sinemalarda gösterileli uzun zaman olsa da ben anca bugün izledim. Çok da beğendim.Vakit geçirmek için güzel bi film olmuş. Eğlenceli, zihin yormayan. Zaten dediğim gibi bu tür filmleri severim ben...

Filmde en çok Sinem Kobal'ı beğendim. Eğlenceli, cıvıl cıvıl, kıpır kıpır bi karakter. Sevgili edinmedeki taktikleri görülmeye değer, hee bi de karaoke sahnesi var ki... ( Normalde çok beğenmesem de oyunculuğunu buradaki karakter sevimli olmuş. )

Gürgen Öz ve Engin Altan de hoşuma giden karakterlerden... Ayrıca Engin Altan epeyi de bi karizmatikti film boyunca...


Cemal Hünal'ı oldum olası sevemedim. Bu filmde de hoşuma gitmedi. Sedef avcı ise arada sempatik olsa da  biraz kazulet gibi görünüyor bazı sahnelerde..











Burcu Kara için nötrüm bir zamanlar Yavuz Bingöl'le çıktığını bildiğimden beri :))

Öylesi böylesi vaktiniz varsa, biraz eğlenelim diyorsanız izlenebilecek bi film. Beklentiyi yüksek tutmamak lazım...

4 yorum:

  1. Bu kadar olur, filmdeki tüm karakterlere yaptığın yorum benimkilerle aynı:)) Demek ki izleyicilerde aynı izlenimleri bırakmışlar:)

    YanıtlaSil
  2. bende bayılmıştım 2 kere izledim hatta,ayrıca engin altanıda çok beğeniyorum ben:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Engin Altan bana göre yakışıklı desen değil ama, ses tonu ve sempatikliği yetiyor... Ama Cemal Hünal'ı hiç bir karaktere yakıştıramıyorum :))

      Sil

İşte ben...

Fotoğrafım
İstanbul, Türkiye
Benden merhaba.. 30 yaşlarında okumayı, gezmeyi, eğlenmeyi seven bir öğretmenim. Bir de 3,5 yaşında hayatımın Öykü'süne sahibim. Blogumda güzel vakit geçirmeniz dileğiyle...