21 Temmuz 2013 Pazar

Sınavvvv...

Ben ki bugüne kadar onlarca sınava girdim de hepsinden de alnımın akıyla çıktım. Zaman yetmemek de neymiş, yapamadığım sorulara dönüp dönüp tekrar bakardım. Ama bunlar öncedenmiş. Ben şimdi yaşlanmışım, paslanmışım galiba. 

Şaka bi yana Teknik Eğitim Fakültesi mezunu olarak bugün bir sınava girdim.Mühendislik Tamamlama Sınavı...Ve bu sınavda süre yetmedi ya süreee... Gerçi daha sınav çıkışı lavabodaki , sonrasında otobüsteki, internetteki forumlarda herkes aynı şeyi söylüyor ama yine de yetmedi ya bana süre. 

Bu sınavdan bana kalanlar :)


  • Sadece Ankara'da yapılan bir sınav oldğu için Vildanım'a geldik dün Öykü'mle beraber...
  • Batıkent gibi merkezi bir yerde kalmama rağmen sınav yerine giderken 4 vesait değiştirdim. Gerçi bunlardan biri daha hızlı gitmek için otobüsten inip minibüse binmekti. 
  • Beni okula götürecek otobüse tam binmiştim ki, ben de bir karın ağrısı başladı ki sormayın. İndim bi kaç durak sonra, Ulus'ta bir otele girip wc'sini kullandım da sonra yola devam edebildim.
  • Kaçıncı yüzyıldayız hala sınav yerine araba anahtarı, güneş gözlüğü, çanta, cüzdan alınmıyor. Tokalar kontrol ediliyor. Sanki kopyayı kendileri vermiyor da biz çekiyoruz :)
  • Sınav sonrası konuştuğum arkadaşlarımın tek söylediği vardı. "Sen bu sınavı geçersin" Yani kötü puan alırsak karizma yerle bir :))
  • Sınavda yanlışlar doğruyu götürmüyordu, dolayısıyla 15-20 tane soru salladım. Tutar mı acep :)
Her zaman olduğu gibi sınav iyi geçse de kötü geçse de ben sonucu merak ediyorum. Hemen açıklansın lütfen...

2 yorum:

  1. hayırlı olsun, ben de tefliyim fakat sınava girmedim. Umarım olumlu olur, haberdar et ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne olur bilmiyorum. Çok meraklı bir bekleyiş içindeyim...

      Sil

İşte ben...

Fotoğrafım
İstanbul, Türkiye
Benden merhaba.. 30 yaşlarında okumayı, gezmeyi, eğlenmeyi seven bir öğretmenim. Bir de 3,5 yaşında hayatımın Öykü'süne sahibim. Blogumda güzel vakit geçirmeniz dileğiyle...